My friend with benefit

aa Mijn beste vriendin ken ik al sinds de kleuterschool. Meteen bij de kennismaking trokken we na elkaar toe en ontstond er een hechte vriendschap. We deelden en delen altijd alles met elkaar. In onze pubertijd vertelde een klasgenootje van ons tijdens Maatschappijleer dat ze lesbisch was. Wij accepteerden haar zoals ze was en hadden weinig met de boodschap, het leven ging gewoon door. Het duurde nog een aantal jaar toen we er eens over begonnen tijdens het ‘vroeger-onderwerp’. We bleken het nooit gedeeld te hebben, maar het had ons beide aan het denken gezet. Er bleek nog meer, mijn beste vriendin biechtte me op dat ze 1x per maand met de zus van haar afsprak en ze dan seks hadden. “Oh echt joh?”, reageerde ik verbaasd. Ze knikte. “Hoe is dat? Ik ben daar best wel benieuwd naar”, gaf ik eerlijk toe. Ze stond op en zei alleen: “Wacht”, daarna liep ze de kamer uit.

Ze kwam beneden met een doosje, “Testen?”, vroeg ze. Ik knikte en ze kwam naast me zitten. Ze streelde me over mijn been en kwam langzaam met haar gezicht naar de mijne. Voor ik het wist tongzoende ik na 25 jaar met mijn beste vriendin. Het was heerlijk, en ik vond het zachter en tederder aanvoelen als met een man. Op het moment dat we uit gezoend waren stond ze op en moedigde ze me aan om me uit te kleden. Op het moment dat ik stond nam zij het over en kleedde ze me uit, waarop ik hetzelfde bij haar deed. Voorzichtig voelde ik aan haar borsten. Langzaam raakte ik ze aan en begon ze zachtjes te strelen. Ik boog voorover en begon te sabbelen op een tepel. Langzaam voelde ik haar hand naar mijn kruis gaan, goedkeurend zei ze: “Lekker, je bent helemaal kaal”. Ze begon me te vingeren door 2 vingers in mijn kutje te duwen. Stiekem was ik wel nieuwsgierig en ik begon haar ook te vingeren. Langzaam lieten we ons op de bank zakken, om even later in een 69 te gaan liggen. Ik rook haar kutje en dit wond me enorm op. Zachtjes begon ik haar gleufje te zoenen en langzaamaan te likken. Ondertussen likte zij mijn kutje passioneel en zoog flink aan mijn clit. Het moedigde me aan om hetzelfde te doen. Behalve met mijn mond en mijn tong liet ik ook mijn vingers door haar gleuf glijden. Ik kon proeven hoe nat ze werd en hoe zilt haar kutsappen smaakten. Toch kon ik het niet laten en met mijn andere hand zocht ik haar ster op om haar aan 2 kanten te vingeren. Zij deed hetzelfde en samen kwamen we elkaar al likkend en dubbel vingerend klaar. We lieten elkaar even los en ze stond op. Kijk eens wat ik hier in de doos heb? Ik keek en zag een dildo met 2 uiteinden. Ik heb ‘m nog nooit gebruikt, wil je? Ik knikte. “Wil je ‘m anaal of vaginaal?”, vroeg ze. “Vaginaal”, antwoordde ik. “Ik wil ‘m anaal”, zei ze terwijl ze ‘m tussen haar billen schoof. Ik ging bovenop haar liggen en stopte het andere einde in mijn kutje. Samen hadden we een heerlijk ritme en zo deinden we lekker weg met die dildo is ons beide. Een tweede orgasme bleef niet uit en weer was deze tegelijk.

Nadat we ons aangekleed hadden trokken we een fles bubbels open. Ik had het heerlijk gevonden en nu vierden de we de verdieping van onze vriendschap. Dit was zeker voor herhaling vatbaar!3 gedachten op “My friend with benefit

Geef een reactie